Qui som

ENTRA! és un projecte cooperatiu amb compromís per contribuir a la millora del comportament medioambiental i amb sensibilitat social.

Apliquem dinàmiques diferents a les de l’empresa ordinària i ens basem en principis cooperatius com el treball horitzontal, l’auto-responsabilitat, la justícia social, la solidaritat i la cooperació.

Som un equip de professionals que a partir de la nostra formació i experiència prèvia, desenvolupem solucions mediambientalment eficients en la gestió d’espais verds, mitjançant la recerca de la sostenibilitat del nostre entorn. Les persones que hi treballem integrem la feina en la nostra vida de forma que ho fem per millorar el nostre entorn essent part de la solució.

La nostra raó de ser

Treballem amb la mirada posada en la inclusió laboral de col·lectius amb especials dificultats o afectats per qualsevol tipus d’exclusió social. Ho fem des del respecte per la diversitat i oferint-los l’aprenentatge d’un ofici que els converteixi en professionals qualificats.

A més a més, col·laborem amb diferents entitats socials que s’encarreguen de millorar la seva situació professional i personal. D’aquesta manera coordinem el seguiment, la formació i l’acompanyament de cadascuna d’aquestes persones, de forma individualitzada.